Домашнє цукрове печиво на кефірі , яке довго залишається свіжим і смачним. Швидка випічка до чаю

Домашнє цукрове печиво на кефірі , яке довго залишається свіжим і смачним. Швидка випічка до чаю

Найпростіші, але дуже смачні солодкі печеньки до чаю. І приготування їх, багато часу не забере, а ваші рідні будуть задоволені смакотою.

Інгредієнти:

  • кефір – 150 мл
  • яйце – 1 шт.
  • цукор – 2 ст. л.
  • олія рослинна – 70 мл
  • борошно – 320 г
  • розпушувач – 1 ч. л.
  • кориця на смак

Приготування:

Кефір повинен бути кімнатної температури, з’єднуємо з цукром і яйцем, дрібкою солі, корицею. Перемішуємо. Борошно змішуємо з розпушувачем, просіваємо і додаємо в рідку основу, вимішуємо тісто. Маса повинна вийти м’якою і еластичною.

Ріжемо тісто на невеликі шматочки і довільно формуємо печиво. Деколи застеляємо пергаментом. Вмочуємо печиво в цукрі і викладаємо його на деко.

Духовку розігріваємо до 180 градусів і випікаємо здобу від 35 до 40 хвилин. Печиво довго залишається свіжим і смачним.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: