Смачний філіппінський хліб

Смачний філіппінський хліб

Вершковий аромат, ніжна м’якушка і хрустка скоринка! Добрі, як гарячими, так і холодними! Повторіть, якщо не вірите!
Підготуємо всі продукти. Масло має бути м’яким, вода теплою, а настрій хорошим.

Інгредієнти:

  • борошно 550 гр
  • дріжджі 1 ч.лож
  • сіль 1/2 ч.лож
  • сухарі 50 гр (в тісто) + 50 гр (на присипку)
  • сухе молоко 40 гр
  • вода 375 мл
  • вершкове масло (м’яке) 80 гр

У чашці з борошном робимо поглиблення, заливаємо воду і висипаємо дріжджі. Даємо постояти хвилин 5-7, щоб дріжджі активізувалися. Потім вводимо всі інші складники і замішуємо тісто.

М’яке вершкове масло додаємо, коли тісто добре збереться в кулю. Замішуємо хвилин десять.

Накривши плівкою або вологим рушником даємо тесту піднятися, в теплому місці близько 1 години.

Готове тісто злегка помнемо і розділимо на дві частини. Сформуємо дві товсті ковбаски. При роботі підсипати сухарі, щоб тісто не прилипало.

Підготовлені ковбаски добре обсипаємо сухарями і ділимо кожну на 8 частин.

Булочкам даємо постояти на деку хвилин 20. Нагріваємо духовку до 200 градусів.

Випікаємо до готовності, як побачите красивий рум’янець!

Рецепт вражає своєю простотою, а булочки дивують і тішать смаком!

Готуйте на здоров’я!

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: