Смачний філіппінський хліб
Вершковий аромат, ніжна м’якушка і хрустка скоринка! Добрі, як гарячими, так і холодними! Повторіть, якщо не вірите!
Підготуємо всі продукти. Масло має бути м’яким, вода теплою, а настрій хорошим.
Інгредієнти:
- борошно 550 гр
- дріжджі 1 ч.лож
- сіль 1/2 ч.лож
- сухарі 50 гр (в тісто) + 50 гр (на присипку)
- сухе молоко 40 гр
- вода 375 мл
- вершкове масло (м’яке) 80 гр
У чашці з борошном робимо поглиблення, заливаємо воду і висипаємо дріжджі. Даємо постояти хвилин 5-7, щоб дріжджі активізувалися. Потім вводимо всі інші складники і замішуємо тісто.
М’яке вершкове масло додаємо, коли тісто добре збереться в кулю. Замішуємо хвилин десять.
Накривши плівкою або вологим рушником даємо тесту піднятися, в теплому місці близько 1 години.
Готове тісто злегка помнемо і розділимо на дві частини. Сформуємо дві товсті ковбаски. При роботі підсипати сухарі, щоб тісто не прилипало.
Підготовлені ковбаски добре обсипаємо сухарями і ділимо кожну на 8 частин.
Булочкам даємо постояти на деку хвилин 20. Нагріваємо духовку до 200 градусів.
Випікаємо до готовності, як побачите красивий рум’янець!
Рецепт вражає своєю простотою, а булочки дивують і тішать смаком!
Готуйте на здоров’я!