Смажені цибулеві кільця

Смажені цибулеві кільця

Любителям хрусткої закуски до пива присвячується. Два види смажених кілець цибулі з сиром та фаршем.

Кільця з сиром

Інгредієнти:

  • пара великих цибулин. Бажано вибирати цибулю негостру, салатну, білу
  • сир порційний, нарізний, твердий
  • борошно для панірування
  • пара сирих яєць
  • сухарі паніровочні
  • масло для смаження

Як готувати:

Цибулю очистити, нарізати товстими кільцями, приблизно сантиметр-півтора і акуратно видавити одне кільце з іншого.

Сир складіть стопкою і наріжте тієї ж ширини, що ви різали цибулю – сантиметр-півтора.

Візьміть кільце цибулі побільше і кільце цибулі по менше і між ними прокладіть сир. А тонкість ось у чому: в два сусідніх кільця складно нормально запхати сир. А ось прибираючи одне середнє між ними – зручно. Тобто берете три кільця, середнє виймаєте, а замість нього кладете сир. Усе.

Продовжуєте процедуру, поки не скінчиться продукт або ваше терпіння.

Кільця з сиром помістити в холодильник на годину.

Підготувати в трьох мисках борошно, розбовтані яйця і панірувальні сухарі.

Розігріти в невеликій сковороді з високими бортами масло.

Цибулю ретельно обваляти в борошні, потім не менш ретельно в яйці. Від того, як добре ви занурите цибулю в яйце, залежить щільність скоринки і те, що сир не витече. Завершальною стадією обваляйте кільце в сухарях. Робіть все акуратно – цибулі два кільця і ​​сир між ними – вся ця хитка конструкція цілком не проти розвалитися в руках.

Смажити по 3-4 штуки за раз по парі хвилин з кожного боку, викладаючи готові кільця на паперові рушники, щоб стік зайвий жир.

Варіант номер два:

  • пару цибулин, як і в минулому варіанті вибирати негостру, салатну, білу.
  • фарш яловичий -200-300г.
  • спеції на ваш розсуд. Можна брати чорний перець, трохи імбиру і ще менше коріандру.
  • сіль
  • сир твердий
  • борошно
  • кілька яєць
  • панірувальні сухарі
  • масло для смаження
  • терпіння

Як готувати:

Цибулю очистити і розібрати. Вибираємо нижні треті частини – коротше ті частини, що звужуються і нагадують воронку. Фарш приправити і розмішати.

Наповнити кожне цибульне кільце фаршем наполовину, притиснути лопаткою або руками щільно, покласти в центр шматок сиру і закрити все фаршем, знову притискаючи щільно. Повторити процедуру

Розігріти масло в невеликій сковороді з високим бортом

Цибулеві кільця обваляти в борошні, потім ретельно в яйці, потім в сухарях. Для більшої впевненості процедуру яйце \ сухарі можна повторити.

Смажити в олії по 3-4 хвилини з кожного боку. Можна робити відразу по 4-5 кілець відразу.

Готові кільця викладати на паперові рушники.

На стіл ставити, присипавши петрушкою, з улюбленими соусами.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: