Шарлотка з яблуками. За цим рецептом виходить настільки смачна, що важко відірватися!

Шарлотка з яблуками. За цим рецептом виходить настільки смачна, що важко відірватися!

У сезон яблук актуальним десертом вважається шарлотка. Готувати її дуже просто і не вимагає багато часу і зусиль. Випічка стане прекрасним приводом для чаювання.

Інгредієнти:

  • Цукор – 1 склянка;
  • Курячі яйця – 3 шт;
  • Борошно пшеничне – 1 склянка;
  • Яблука – 0,5 кг.

Приготування:

  1. Яйця розбити в об’ємну посуду, насипати цукор і збивати за допомогою міксера вісім хвилин.
  2. У суміш всипати борошно і вимісити тісто.
  3. Чисті яблука почистити, порізати у вигляді шматочків і викласти в форму.
  4. Вилити зверху яблук тісто і помістити на півгодини в духовку. Випікати слід при температурі 180 °.
  5. На готовність пиріг можна перевірити за допомогою зубочистки.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: