Шарлотка з вишнями
23 Вересня, 2020
Інгредієнти:
- 200 г цукру
- 250 г вершкового масла
- 5 яєць
- 1 скл. борошна
- 1 ч. ложка розпушувача
- 120 г крохмалю (можна кукурудзяного)
- 300-400 г вишень (свіжих або заморожених)
Приготування:
- Духовку розігріти до 200 градусів.
- Вершкове масло збити міксером, поступово додаючи цукор. Додати яйця і теж збити. Борошно просіяти, додати розпушувач і крохмаль. Суху суміш всипати в тісто і при цьому продовжувати збивати.
- Форму для запікання вистелити пергаментом, його змастити маслом, викласти тісто.
- Зверху покласти вишні. Випікати 30-40 хвилин.