Шарлотка яблучна зі сливками

Шарлотка яблучна зі сливками

Інгредієнти:

  • 3 яблука
  •  1 лимон
  • 5 великих слив
  • 4 яйця
  • 60 г цукру
  • 130 г борошна
  • 100 мл вершків 20-ти відсоткової жирності
  • дрібка солі
  • ванільний цукор, цукрова пудра, кориця – для прикрашання

Приготування:

  1. Духовку розігріти до 190 градусів.
  2. Яблука очистити від шкірки і серцевини, порізати дрібними кубиками. Збризнути їх лимонним соком, посипати ванільним цукром і тертою цедрою лимона. Додати половинки слив.
  3. Муку просіяти, додати яйця, перемішати вінчиком. Поступово влити вершки, додати цукор, сіль, все збити міксером. Додати яблука, сливи і перемішати.
  4. Викласти тісто в змащену форму або вистелену пергаментом, розрівняти і випікати 35-40 хвилин.
  5. Вийняти з духовки, охолодити, посипати цукровою пудрою, а боки – корицею.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: