Ягідна шарлотка з білим шоколадом

Ягідна шарлотка з білим шоколадом

Інгредієнти

  • 120 г молока
  • 200 г сметани
  • 100 г вершкового масла
  • 280 г борошна
  • 100 г цукру
  •  2 яйця
  • цедра невеличкого лимона
  • 1 ч. ложка ваніліну,
  •  1 ч. ложка розпушувача
  • 200 г білого шоколаду
  • 200 г будь яких ягід (можна і заморожених)

Приготування

  1. Духовку розігріти до 180 градусів.
  2. Вершкове масло розтопити, охолодити, змішати з молоком, сметаною, яйцями, цедрою лимона і ваніліном. В іншій посудині ретельно перемішати просіяне борошно, розпушувач і цукор.
  3. З’єднати з готовою сумішшю, перемішати дерев’яною лопаткою. Шоколад подрібнити на маленькі шматки і додати в тісто. Також додати ягоди. Обережно перемішати тісто знизу вверх.
  4. На форму для запікання виложити пергамент, вилити тісто, випікати 50 хвилин.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: