Шарлотка яблучно-макова
23 Вересня, 2020
Інгредієнти:
- 400 г борошна
- 1 ч. ложка розпушувача
- 250 г цукру
- 150 г маку
- 1 ч. ложка соди
- 200 г вершкового масла
- 4 яйця
- цедра одного лимона
- 2 ст. ложки лимонного соку
- 200 мл натурального йогурту
- 2 великих яблука
Приготування:
- Духовку розігріти до 180 градусів.
- З’єднати борошно, розпушувач, цукор, мак і соду. Все ретельно перемішати.
- Масло розтопити і трохи охолодити. Змішати з яйцями, цедрою і соком лимона, йогуртом. Додати очищені і порізані кубиками яблука.
- З’єднати обидві суміші, швидко перемішати.
- Викласти тісто у форму з пергаментом, випікати 40 хвилин.