Пікантний листковий салат “Ананас”

Пікантний листковий салат "Ананас"

Салат завжди відмінно виглядає на святковому столі.
Дуже смачний, ситний і простий у приготуванні салат!

Інгредієнти:

  •  картопля – 3 середніх
  •  куряче м’ясо – 1 грудка
  •  яйця – 3 шт
  •  сир типу «Російський» – 100 г
  •  мариновані огірки – 4-6 шт
  •  червона цибуля – 1 середня цибулина
  •  сік половини лимона
  •  печериці мариновані
  •  пір’я зеленої цибулі для прикраси
  •  майонез
  •  сіль
  •  чорний мелений перець

Рецепт приготування:

  1. 1.Зварити картоплю в мундирі до готовності. Остудити, почистити, натерти на крупній тертці.
  2. Яйця зварити круто, остудити, почистити, натерти на крупній тертці.
  3. Куряче м’ясо відварити, остудити і нарізати дрібними шматочками.
  4. Огірки нарізати дрібними кубиками.
  5. Сир натерти на крупній тертці.
  6. Цибулю дрібно нарізати, на 5 хв залити лимонним соком, потім сік злити і при бажанні промити холодною водою.
  7. Викладати салат шарами у вигляді овалу на блюдо, кожен шар промащувати майонезом, крім шарів цибулі і огірка.

1-й шар: картопля

2-й шар: цибуля

3-й шар: половина курячого м’яса

4-й шар: мариновані огірки

5-й шар: що залишилося куряче м’ясо

6-й шар: сир

7-й шар: яйця

Для прикраси печериці нарізати тонкими пластинками.

Верхній шар салату добре змастити майонезом і прикрасити пластинками грибів, укладаючи у вигляді черепиці.

Зробити верхівку «ананаса» з пір’я зеленої цибулі.

Смачного!

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: