Торт «Баунті», райська насолода. Приготуйте, не пошкодуєте

Торт «Баунті», райська насолода. Приготуйте, не пошкодуєте

Смачно шалено. Смак нагадує всім відомі і улюблені цукерки. Збережи рецепт!

Це не торт, це райська насолода!
Приготуйте, не пошкодуєте!

Інгредієнти:

Бісквіт:

  •  слив. масло – 250 г (кімнатної температури)
  •  цукор – 2/3 склянки
  •  борошна – 200 г
  •  розпушувач – 1,5 ч.ложки
  •  яйця – 4 шт.
  •  молоко – 4 стіл. ложки
  •  какао – 3 стіл. ложки
  •  ванілін

Кокосова начинка:

  •  молоко – 500 мл
  •  манна крупа – 6 стіл. ложок
  •  вершкове масло – 200 г
  •  цукор – 2/3 склянки
  •  кокосова стружка – 200 г (можна і більше, я завжди більше кладу)

Рецепт приготування:

Масло збити з цукром.

Додавати по одному яйцю, кожен раз добре збиваючи.

  1. По черзі додаємо інші інгредієнти.
  2. Змастити форму і викласти туди тісто.
  3. Випікати в розігрітій духовці (180 С) 25-40 хвилин (до готовності).
  4. Остудити і розрізати уздовж на 2 частини.
  5. У каструльку влити молоко, додати масло і манну крупу.
  6. Поставити на вогонь і постійно помішуючи віночком довести до кипіння. Варити до загустіння.
  7. Знімаємо з вогню. Додаємо цукор і кокосову стружку. Добре вимішуємо .
  8. У роз’ємну форму покласти нижній корж.
  9. Зверху викласти кокосову начинку і щільно прим’яти, розрівняти.
  10. Зверху покласти другий корж і поставити в холодильник на ніч.
  11. Прикрасити за смаком.

Я зверху намазала вареним згущеним молоком, а потім полила шоколадною глазур’ю.

Тортик вийшов дуже смачним і ситним.

На роз’ємну форму діаметром 20-21 см.

Якщо форма діаметром 26 см продукти збільшити в 1,5 рази, а начинку не збільшувати, її вистачить.

Смачного!

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: