Сметанний десерт, як морозиво. Рецепт з відео
Сметанний десерт з желатином готується буквально за лічені хвилини, а виходить навіть смачніше морозива!
Все так просто і швидко, Ви будете в захваті.
Інгредієнти:
- 600 мл сметани;
- 1 склянки молока;
- 1 склянка цукру;
- 2 склянки будь-ягоди (можна використовувати як свіжі, так і заморожені і навіть варення);
- 3 ст.л. желатину;
- 150 мл води.
Сметанний десерт з желатином. Покроковий рецепт:
Желатин залийте водою кімнатної температури і залиште до набрякання.
До сметани додайте молоко, ванілін і цукор. Трохи цукру залиште. Все збийте міксером до однорідності.
Ягоди подрібніть блендером з цукром, який залишили і додайте до сметани. Трохи ягід залиште.
Желатин прогрійте до повного розчинення.
Додайте пару ложок сметанного крему до желатину. Перемішайте і тепер можна сміливо виливати желатинову масу до сметани.
Вилийте масу в порційні креманки або одну велику силіконову форму, як Вам більше сподобається.
Ягоди (подрібнені) викладіть в пакет або кулінарний шприц і видавіть зверху на десерт, за допомогою зубочистки зробіть малюнок.
Приберіть в холодильник до повного застигання.
Більш детально подивіться в відео