Хрумкі кабачки по-корейськи: бюджетна закуска для вечірніх посиденьок
Усі ми знаємо, як готувати хрумку та пікантну моркву по-корейськи. А як щодо кабачків?
Ця страва справжній хіт сезону, а кабачки, приготовлені таким способом, вам точно сподобаються! Це неймовірний салат є ідеальною закускою, і мої гості її першою змітають зі столу.
Отож, ми ділимося з вами найкращим рецептом приготування кабачків, який стане для вас справжньою знахідкою.
Складові:
- кабачок 500 г
- кунжут 1 ч. л.
- часник 4 зуб.
- лимонний сік 1 ст. л.
- червоний перець мелений 0,5 ч. л.
- паприка 1 ч. л.
- мед 2 ч. л.
- соєвий соус 1 ст. л.
Приготування:
Промийте кабачки та наріжте їх кружальцями. Скибки мають бути тонкими, а великі кабачки краще одразу нарізати півкільцями.
Помістити овочі в миску та всипати туди 1 ч. л. солі. Все ретельно вимішати та залишити на пів години.
Моркву очистити та нарізати соломкою. А ще краще натерти на терці для моркви по-корейськи. Додати в миску ще дрібку солі, вимішати й також залишити на пів години.
Очистьте часник та пропустіть через прес 4 зубчики. Змішати часник з соєвим соусом, медом та 1 ч.л. лимонного соку. Потім ще додати мелений гострий перець і паприку.
З кабачків та моркви потрібно злити рідину та змішати овочі.
Додати до них готову заправку з часнику. Також додайте до салату 50 г теплої рослинної олії. Перемішайте овочі з заправкою та помістіть в холодильник на 20 хвилин.
Посипати овочі кунжутом та рубаною зеленню. Смачного!
Ваша смачна та хрустка закуска готова! Спробуйте приготувати, ви будете здивовані!
Хіба можна встояти перед цією чудовою закускою?