Неможливо не закохатися в таку смакоту: М’ясо по-тайськи

Інгредієнти:

  • м’ясо
  • перець солодкий
  • молоко
  • соус соєвий
  • каррі
  • сіль за смаком
  • олія для смаження

Приготування:

  1. М’ясо нарізаємо тоненькими шматочками. Перець нарізаємо за бажанням.
  2. Обсмажуємо на розпеченому маслі в сковорідці м’ясо, потім тушкуємо у власному соку.
  3. Як випарується рідина, заливаємо молоком і готуємо на повільному вогні, поки молоко не випарується.
  4. Потім додаємо перець і тушкуємо ще хвилин 10.
  5. Потім додаємо каррі, соєвий соус і сіль. Ще тушкуємо деякий час.

Подаємо з рисом.

Смачного!

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: