Неможливо не закохатися в таку смакоту: М’ясо по-тайськи
від Denzhyttya
17 Жовтня, 2020
Інгредієнти:
- м’ясо
- перець солодкий
- молоко
- соус соєвий
- каррі
- сіль за смаком
- олія для смаження
Приготування:
- М’ясо нарізаємо тоненькими шматочками. Перець нарізаємо за бажанням.
- Обсмажуємо на розпеченому маслі в сковорідці м’ясо, потім тушкуємо у власному соку.
- Як випарується рідина, заливаємо молоком і готуємо на повільному вогні, поки молоко не випарується.
- Потім додаємо перець і тушкуємо ще хвилин 10.
- Потім додаємо каррі, соєвий соус і сіль. Ще тушкуємо деякий час.
Подаємо з рисом.
Смачного!
Джерело:
likecooking.ru
Позначки