Дуже смачна м’ясна солянка в домашніх умовах

Навариста  і смачна солянка з тонким відтінком солоного огірочка і неймовірним запахом копченостей, неодмінно з скибочкою  лимона, маслинами і нарубаною зеленню.

Інгредієнти (на 3 л):

  • яловичина – 400 г
  • м’ясні делікатеси – близько 5 видів (300 – 500 гр)
  • цибуля – 150 г
  • солоні огірки – 200 г
  • томатна паста – 4-5 ст.л.
  • каперси – 3 ст.л.
  • чорний перець
  • лавровий лист – 3 шт.
  • рослинна олія
  • лимон
  • зелень
  • маслини або оливки

Рецепт приготування

  1. Варимо м’ясо. Потім відварне м’ясо нарізаємо шматочками.
  2. Шинку, ковбасу і сосиски нарізаємо тонкими скибочками.
  3. Солоні огірки нарізаємо ромбиками. Цибулю нарізаємо кільцями.
  4. Цибулю обсмажуємо з томат-пюре на оливковій олії.
  5. М’ясо і ковбасні вироби закладаємо в киплячий бульйон, даємо закипіти.
  6. Потім огірки і цибуля – також даємо закипіти і зменшуємо вогонь, проварюємо близько десяти хвилин.
  7. Додаємо лавровий лист, оливки, маслини і каперси, доводимо до кипіння.
  8. Подаємо зі сметаною і скибочкою лимона, притрушуємо зеленню.

Смачного!

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: