Чудові пишні японські панкейки

Чудові пишні японські панкейки

Інгредієнти (вихід 6шт):

  • 2 яєчних жовтки
  • 15 г молока
  • 10 г олії
  • 50 г цукру
  • 1 ч.л ван. цукру
  • 30 г борошна ( краще брати рисове борошно )
  • 3 яєчні білки
  • 0,5 ч.л розпушувача
  • дрібка солі

Приготування:

  1. Жовтки взбити міксером .
  2. В окремій тарілці змішати молоко з олією.
  3. Поступово додати рідину до жовтків.
  4. Далі змішати  борошно і розпушувач , просіяти і також додати до нашої суміші.
  5. Окремо в посуді взбити білки з  цукром , взбивати  до густих піків .
  6. Білкова суміш повинна бути густою .
  7. Далі дуже обережно перекладаємо взбиті білки до суміші яку ми приготували і повільно перемішуємо .
  8. Розігріваємо сковорідку і викладаємо ложкою тісто так , як вказано у відео .
  9. Подавати панкейки можна  як дecepт з чaєм, aбo тeплим мoлoкoм.
  10. Можна смакувати з бананами чи хурмою.
  11. І щe, вapтo пoдaвaти дecepт, виклaвши вce нa вeлику плocку тapілку, щoб млинці, фpукти і ягoди лeжaли oкpeмo. Більш детальний процес приготування дивіться у відео .

Смачного!

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: