Смачний м’ясний рулет з дивовижною начинкою

Смачний м'ясний рулет з дивовижною начинкою

Рулет зі стегна індички з гірчично-горіховою начинкою.

Я купую стегно індички вже без кістки, не треба витрачати час на її видалення.

Дуже сподобалася начинка з гірчиці з горіхами.

Такий рулет зручно нарізати .

Інгредієнти:

  • Філе стегна індички
  • Соус гранатовий «Наршараб»
  • 150 мл вино сухе червоне
  • 1 ст. л гірчиця солодка
  • Горіхи волоські
  • Прованські трави
  • Сіль
  • Перець гострий
  • Порошок солодкої паприки

Приготування:

  1. Стегно індички без кістки натерти сіллю, перцем і замаринувати в суміші вина і соусу Наршараб (Наршараб можна купити в будь-якому супермаркеті), бажано, на добу.
  2. Волоські горіхи подрібнити до стану дрібної крихти.
  3. Вийняти м’ясо з маринаду (маринад зберегти), намазати гірчицею, посипати прованськими травами і горіхами
  4. Згорнути щільним рулетом, перев’язати.
  5. Зверху посипати рулет порошком солодкої паприки.
  6. Форму застелити  фольгою (блискучою стороною догори).
  7. Рулет помістити в форму, накрити вільним краєм фольги.
  8. Запікати рулет при 230 * 350 градусах , після цього обережно розкрити фольгу, зменшити  вогонь  до 180 *.
  9. Продовжити запікання, поливаючи рулет маринадом. Запікати ще 30 хв.
  10. Рулет повністю охолодити і тільки після цього зняти нитки і нарізати.

Смачного!

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: