Салат з авокадо і хурмою

Найкращим варіантом корисної страви є те, що приготовлена з сезонних овочів і фруктів. Тому я розповім вам, як приготувати салат з авокадо і хурмою. У сезон ви зможете ним насолодитися.

Такий салат – справжня знахідка для тих, кому не вистачає часу приготувати щось більш ситне і складне вранці. Такий салат необхідно готувати з стиглих фруктів, так як кремова текстура авокадо і хурми є основною особливістю цієї страви. Більш того, зерна граната надають кислинку, а хрустка рукола дає трохи гіркоти. Такий салат відмінно поєднується з відвареним курячим філе, яке ви можете додати до складу  салату  або подавати в якості гарячого.

 Інгредієнти:

  • Рукола або салатна суміш – 1 пучок
  • Хурма – 1 шт
  • Авокадо – 1/2 шт
  • Оливкова олія – ​​3 ст. ложки
  • Дижонская гірчиця – 1 чайна ложка
  • Сіль за смаком
  • Перець – за смаком
  • Сік лимона -за смаком
  • зерна граната – за смаком

Приготування:

1. Все, що вам буде потрібно для приготування цього салату, це нарізати фрукти і приготувати заправку. Авокадо розріжте навпіл, вийміть кісточку і вийміть м’якоть з шкірки. Наріжте авокадо невеликими шматочками.

2. Викладіть авокадо на нарізану руколу. Далі очистіть хурму від кісточок і листя і наріжте невеликими шматочками. Викладіть її на руколу і посипте салат зернами граната.

3. Приготуйте заправку: Змішайте оливкову олію, сік лимона, гірчицю, сіль і перець, добре перемішайте.

4. Заправте салат соусом.

Смачного!

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: