Запечене куряче філе з яблуками — ідеальне поєднання для приємної вечері

Оригінальне м’ясне блюдо з курки, запеченої під яблуками. Таке поєднання тільки на перший погляд здається екзотичним. Куряче філе виходить соковитим і ніжним. Смачно і незвично. Напередодні свят дуже актуальне блюдо, обов’язково спробуйте!

Інгредієнти:

  • Куряче філе — 300 грамів.
  • Помідор — 1 шт.
  • Молоко — 70 мл.
  • Часник — 1 шт.
  • Яблуко -1 шт.
  • Чорний перець (мелений) — за смаком.
  • Цибуля — 5 шт.
  • Приправа до курки — за смаком.
  • Сіль — за смаком.

Приготування:

  1. Куряче філе добре промийте та просушіть його. Наріжте середніми шматочками.
  2. Яблука наріжте шматочками та дістаньте з них серцевину.
  3. Наріжте дрібно цибулю та посмажте її разом з курячим філе приблизно 5-7 хвилин на середньому вогні. Після чого додайте яблука й обсмажуйте все ще хвилин 5.
  4. Помідор натріть на терці та перемішайте його з дрібно нарізаним часником, перцем, спеціями, сіллю та молоком.
  5. У глибоку форму для запікання викладіть курку з яблуками та залийте часниково-помідоровою сумішшю. Поставте курку у духовку на 15 хвилин.

Куряче філе з яблуками — дуже смачна  страва, в якій  поєднується смак кислих яблук з соковитим курячим філе. Для цієї страви бажано використовувати яблука твердих сортів, типу антонівки. Порадуйте себе і близьких ароматною і незвичайною вечерею.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: