Трояндочки з м’ясом до гарячих перших страв

Звичайні булочки з м’ясом уже нікого не дивують, навіть якщо вони дуже смачні. Але ті, що ми сьогодні приготуємо, важко назвати звичайними.

Трояндочки з м’ясом не тільки приваблюють  апетитним ароматом, але і радують око: справжній квітник на вашій  кухні.

Булочки з м’ясом

інгредієнти

  • 480 г борошна
  • 80 г сметани
  • 100 мл молока
  • 2 ст. л. цукру
  • 3 г сухих дріжджів
  • 75 г вершкового масла
  • 1 яйце і 1 жовток
  • 1 ч. л. солі
  • насіння кунжуту для прикраси

Інгредієнти для начинки

  • 450 г м’ясного фаршу (індичка)
  • 3 варені картоплини
  • 2 цибулини
  • 4 ст. л. рослинного масла
  • сіль, чорний перець, коріандр за смаком

Приготування

  1. Змішайте  дріжджі, чайну ложку цукру і півсклянки злегка підігрітого молока. Перемішайте все і залиште в теплому місці на 10 хвилин  (до шапочки).
    випічка з м'ясом
  2. До молока , яке залишилося, додайте  яйце, сметану перемішайте добре і потім до цієї  маси обережно вилийте   молоко з дріжджами .
  3. Змішайте  все за допомогою віночка, додайте сіль, цукор і розтоплене вершкове масло.
  4. Поступово додавайте борошно  борошно.
  5. Замісіть не дуже круте тісто.
    булочки з м'ясом
  6. Накрийте серветкою і залиште, щоб піднялося.
    пиріжки з м'ясом
  7. В той час  дрібно наріжте цибулю. Натріть  на тертці варену картоплю.
  8. Пасеруйте цибулю в рослинній олії до м’якості.
  9. Змішайте в мисці сирий фарш, пасеровану цибулю і терту картоплю. Додайте спеції.
  10. Сформуйте з тіста 12 однакових кульок. Розкачай кожну в лист.
  11. Одну половину листа залиште  для начинки, а на другому зробіть 10-12 паралельних надрізів. Викладіть на цілу частину заготовки порцію фаршу.
    пиріжки з м'ясом азбука смаку
  12. Зверніть  її рулетом, як на фото.
    булочки з м'ясом і сиром
  13. А потім загорніть  в спіраль.
    булочки з м'ясом і сиром
  14. Змастіть  булочки збитим жовтком і посипте кунжутом.
  15. Випікайте в духовці, розігрітій до 180 градусів, 35 хвилин.

Смачного!

Булочки з м’ясом виходять повітряними, а за рахунок коріандру ще й ароматними. Що стосується начинки, то вона відрізняється м’якою консистенцією, соковитістю і насиченим смаком.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: