Набагато корисніше і смачніше ковбаси! Ну чому я не знала цього рецепта раніше?
від Denzhyttya
10 Грудня, 2020
Набагато корисніше і смачніше ковбаси! Ну чому я не знала цього рецепта раніше?
Готується з курячого філе досить швидко, а результат просто вражає! Паштет стане мега-хітом у вашій родині! Ковбасу вже давно не купуємо !!!
Просто спробуйте і ви самі все зрозумієте.
Складники
- філе куряче – 400 грам
- 70 мілілітрів бульйону (в якому варили м’ясо)
- морква – 200 грам
- ріпчаста цибуля – 2 шт
- масло вершкове – 70 гр
- часник – 2 зубчики
- лавровий лист – 1 шт
- перець духмяний – 2 шт
- перець чорний мелений, сіль
- масло рослинне – для смаження
Процес приготування
- Заздалегідь треба буде відварити курку до готовності. Куряче філе варимо 30 хвилин, в бульйон кладемо сіль, лавровий лист, запашний перець.
- Очищені від лушпиння головки ріпчастої цибулі дрібно нарізаємо, моркву тремо на крупній тертці, часник дрібно рубаємо.
- На сковороду з рослинним маслом кладемо цибулю і обсмажуємо її до легкого золотистого кольору.
- Після чого додаємо моркву і тушкуємо овочі разом, до готовності моркви.
- Потім в сковороду відправляємо часник, тушкуємо ще 2-3 хвилини.
- Варену і охолоджену грудку нарізаємо дрібними шматочками і кладемо її в чашу блендера, туди ж викладаємо овочі зі сковороди.
- Наливаємо в блендер 70 мілілітрів бульйону, солимо, перчимо (за смаком), кладемо вершкове масло і подрібнюємо до стану однорідної маси.
- Готовий курячий паштет ставимо в холодильник на 3 години. Після чого його можна намазати на шматочки хліба і подати на стіл.
Смачного!