Приголомшливо смачний торт «Каро»

Багатий торт «Каро»: неймовірне поєднання чорносливу, меду, згущеного молока, какао, горіхів роблять «Каро» воістину шедевральним.

Торт «Каро» – один з тих тортів, які їси з неймовірним задоволенням і захопленням його приголомшливим смаком.

Інгредієнти:

  • борошно – 1 склянка + 2/3 склянки
  • яйця – 4 штук
  • цукор – 1,5 склянки
  • мед – 2 столові ложки
  • коньяк – 1 ст.ложки (за бажанням)
  • какао – 2 столові ложки
  • кориця – 1/2 ч.ложки
  • розпушувач – 1,5 ч.л.
  • горіхи – 1 стакан
  • чорнослив – 100 гр

Крем:

  • варене згущене молоко
  • масло вершкове – 150 гр

Приготування:

  1. Подрібнити ножем горіхи, чорнослив нарізати дрібними шматочками.
  2. Збити яйця з цукром до збільшення маси в кілька разів, додаємо коньяк, мед, ще раз збиваємо.
  3. Додати горіхи і чорнослив, перемішати.
  4. Перемішати в окремому посуді борошно, какао, корицю, розпушувач і додати до яєчної маси.
  5. Випікаємо 2-3 коржа.
  6. Збити згущене молоко з маслом.
  7. Для просочення: наливаємо в банку від згущеного молока 1/4 гарячої води, 1 ст.л. коньяку і перемішуємо.
  8. Просочуємо коржі просоченням, змащуємо кремом крім верхнього.
  9. Розтоплюємо на водяній бані або в мікрохвильовій печі темний шоколад і обливаємо торт  зверху.

Смачного!

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: