Набагато корисніше і смачніше ковбаси! Ну чому я не знала цього рецепта раніше?

Набагато корисніше і смачніше ковбаси! Ну чому я не знала цього рецепта раніше?
Готується з курячого філе досить швидко, а результат просто вражає! Паштет стане мега-хітом у вашій родині! Ковбасу вже давно не купуємо !!!
Просто спробуйте і ви самі все зрозумієте.

Складники

  • філе куряче – 400 грам
  • 70 мілілітрів бульйону (в якому варили м’ясо)
  • морква – 200 грам
  • ріпчаста цибуля – 2 шт
  • масло вершкове – 70 гр
  • часник – 2 зубчики
  • лавровий лист – 1 шт
  • перець духмяний – 2 шт
  • перець чорний мелений, сіль
  • масло рослинне – для смаження

Процес приготування

  1. Заздалегідь треба буде відварити курку до готовності. Куряче філе варимо 30 хвилин, в бульйон кладемо сіль, лавровий лист, запашний перець.
  2. Очищені від лушпиння головки ріпчастої цибулі дрібно нарізаємо, моркву тремо на крупній тертці, часник дрібно рубаємо.
  3. На сковороду з рослинним маслом кладемо цибулю і обсмажуємо її до легкого золотистого кольору.
  4. Після чого додаємо моркву і тушкуємо овочі разом, до готовності моркви.
  5. Потім в сковороду відправляємо часник, тушкуємо ще 2-3 хвилини.
  6. Варену і охолоджену грудку нарізаємо дрібними шматочками і кладемо її в чашу блендера, туди ж викладаємо овочі зі сковороди.
  7. Наливаємо в блендер 70 мілілітрів бульйону, солимо, перчимо (за смаком), кладемо вершкове масло і подрібнюємо до стану однорідної маси.
  8. Готовий курячий паштет ставимо в холодильник на 3 години. Після чого його можна намазати на шматочки хліба і подати на стіл.

Смачного!

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: