Салат з курячою печінкою і корейською морквою
від Denzhyttya
15 Грудня, 2020
Гостренький, хрусткий, ніжний і ситний салат з курячою печінкою і корейською морквою стане частим гостем у вашому меню.
Інгредієнти:
- Печінка – 200 г
- Морква по-корейськи – 80 г
- Огірки мариновані – 2 шт.
- Яйця – 2 шт.
- Цибуля ріпчаста – 1 шт.
- Петрушка – 0.5 пучка
- Майонез – за смаком
Приготування:
Дуже смачний салат з печінкою і корейською морквою можна приготувати для своєї сім’ї до сніданку або вечері. Печінку можна використовувати будь-яку, я взяла печінку індички. З яловичої або свинячої печінкою смак салату буде злегка відрізнятися, але все одно буде смачно. Салат також підійде і для святкового столу.
Для приготування салату з печінкою і корейською морквою підготувати за списком необхідні продукти.
- Поставити варитися печінку і яйця. Печінку варити в підсоленій воді 30-40 хвилин, до м’якості.
- Цибулю нарізати чверть-кільцями, скласти в миску. Додати трохи солі і цукру, а також столову ложку оцту 9%. Цибулю залишити маринуватися, поки не звариться печінка.
- Ми тим часом займемося іншими продуктами.
- Огірки нарізати соломкою.
- Як тільки зварилися яйця, їх потрібно остудити, почистити і також нарізати соломкою.
- Скласти в миску огірки, яйця, корейську моркву і мариновану цибулю.
- Готову печінку нарізати соломкою.
- Подрібнити петрушку.
- Додати в салатник петрушку і печінку, посолити і поперчити.
- Змішати всі інгредієнти, додати майонез і ще раз перемішати.
- Подати салат з печінкою і корейською морквою в красивому салатнику.
Прикрасити на свій смак.
Через:
iamcook.ru
Джерело:
Переклад Denzhyttya