Шоколадне мармурове печиво з тріщинами

Обов’язково приготуйте, воно неймовірно смачне! І діти, і дорослі будуть в захваті! Ви можете готувати відразу подвійну порцію, так як з’їдається це печиво моментально!
Готувати просто, з доступних продуктів.
Смачне шоколадне печиво, м’яке всередині і з хрусткою скоринкою.

Інгредієнти:

  • 100 гр. – чорний шоколад з вмістом какао 50-75%
  • 30 гр. – вершкове масло
  • 1 шт. –  яйце
  • 45 гр. – цукор
  • 10 гр. – ванільний цукор (або за смаком)
  • 15 гр. – какао
  • 85 гр. – пшеничне борошно
  • 1/8 ч. ложки – сіль
  • 3 гр. – розпушувач для тіста
  • 50 гр. – цукрова пудра

Приготування:

  1. Підігріємо в мікрохвильовій печі або на водяній бані масло з шоколадом, і перемішаємо разом до однорідного стану.
  2. Куряче яйце, цукор і ванільний цукор збиваємо міксером до однорідного стану.
  3. Додаємо суміш з шоколаду з маслом кімнатної температури. Перемішаємо міксером до однорідного стану.
  4. Додаємо просіяне борошно з розпушувачем для тіста, какао і дрібку солі.
  5. Вимісимо акуратно тісто лопаткою, воно повинно стати однорідне і еластичне.
  6. Накриваємо тісто харчовою плівкою і прибираємо в холодильник на 1-2 години.
  7. Дістаємо тісто з холодильника, і починаємо формувати печиво.
  8. Робимо кульки розміром приблизно 3 см в діаметрі.
  9. Набираємо ложкою тісто, пресуємо в долонях в грудку, і скочуємо кульку.
  10. Готову кульку обвалюють у цукровій пудрі.
  11. Обвалюють добре, що б вона була вся біла, струшувати пудру не треба, тоді в готовому вигляді, коли печиво спечеться , вони будуть більш красиві.
  12. Так формуємо все печиво.
  13.  Деко застилаємо папером для випічки, в розігрітій до 180 градусів духовці приблизно 10-12 хвилин випікаємо печиво .
  14. Воно красиво потріскається. Зверху буде легка скоринка, а всередині воно буде м’яке.
  15. Даємо печиву охолонути і можна  їсти!

Докладний процес приготування печива дивіться у відео-рецепті:

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: