Нова закуска з 2 інгредієнтів. Готується блискавично!

Знадобиться всього лише 2 інгредієнта, пару хвилин часу і все буде готово.

В оригінальному рецепті було вершкове масло, але мені більше сподобалося без нього, тому , що авокадо і оселедець жирні самі по собі.

Інгредієнти:

  • Філе оселедця – 1 шт.
  • Авокадо – 1 шт.
  • М’яке вершкове масло (за бажанням)

Приготування:

Філе оселедця нарізати на невеликі шматочки.

Авокадо необхідно звільнити від кісточки і шкірки. Цього разу я купила недозріле авокадо, воно буде похрускувати в готовій страві, якщо не любите, купіть стигле. Різниця в тому, що недозріле більш щільної структури, перебиваючи його в блендері не вийде добитися маслянистої текстури намазки, залишаться шматочки авокадо і навпаки, у стиглого авокадо м’якоть м’яка і ніжна, чимось схожа на банан, намазка буде більш однорідною і м’якою. У стиглого авокадо шкірка і кісточка легко відділяються від м’якоті, у недостиглого навпаки.

Обидва продукти перебити блендером і все готово. Подаємо на улюбленому хлібці, можна його злегка підсушити в духовці , мікрохвильовці або на сухій сковороді. Я з хліба вирізаю “кругляшки” за допомогою кавової чашки з тонкими краями і намазують зверху ароматну і дуже смачну намазку.

Докладний рецепт приготування дивіться у відео-рецепті:

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: