Закохалася в цю закуску з першого погляду і відразу приготувала
Ця закуска має незвичайно ніжний смак і ефектний вигляд, тому вона не залишиться непоміченою на святковому столі. Приготування дуже просте, а результат безумовно сподобається всім!
Інгредієнти:
- 150 г замороженого шпинату;
- 200 г вершкового сиру;
- Одна ст. ложка борошна;
- Два яйця;
- 150 г слабосоленої червоної риби.
Приготування:
Шпинат необхідно подрібнити за допомогою блендера.
Білки відокремити від жовтків. Змішайте їх зі шпинатом.
Потім всипте борошно, покладіть сметану і перемішайте.
Білки посоліть і збивайте поки не отримаєте пишну піну. Перекладіть в шпинат і перемішайте, але більше не збивайте.
Деко вистелити пергаментом. Викладіть на нього шпинатне тісто і розрівняйте так, щоб вийшов квадрат.
Духовку ввімкніть і нагрійте до 190 °. Випікайте бісквіт до готового стану, приблизно 15-20 хвилин.
Якщо переживайте, що тісто прилипне до пергаменту, то змастіть його олією соняшниковою.
Готовий бісквіт нехай охолоне, а після розріжте його на три частини.
Змастіть всі частини вершковим сиром, складіть в стопку і наріжте на порційні шматочки.
Прикрасьте червоною рибою і зеленню.