Оселедець в томатному соусі з чорносливом
від Denzhyttya
4 Січня, 2021
Для любителів риби радимо приготувати рибку за цим рецептом. Страва виходить ніжною та ароматною.
Інгредієнти:
- 3 цибулини,
- 3 склянки томатного пюре,
- Близько 15 чорносливин,
- Чайна ложка майорану,
- 1 плоска чайна ложка каррі,
- Близько 6 зерен запашного перцю,
- 6 цілих гвоздик,
- Сіль, перець за смаком,
- Щіпка мускатного горіха,
- Щіпка кориці,
- Олія,
- Близько 450 грам філе маринованого оселедця,
- Петрушка для прикраси
Приготування :
- Оселедець заливаємо водою і замочуємо близько 2-3 годин.
- Після закінчення цього часу зливаємо з води і нарізаємо під скосом на більш дрібні шматочки.
- Цибулю почистити, розрізати навпіл і нарізати тонкими скибочками.
- Приготовлену. цибулю обсмажуємо до тих пір, поки вона не стане склоподібною, прозорою, додаємо майоран і каррі.
- Потім поливаємо все це томатним пюре (у мене домашнє) і додаємо запашний перець і гвоздику.
- Тушкувати до тих пір, поки рідина не випарується.
- В кінці додаємо до розрізані навпіл сливи.
- Отриманий соус приправити за смаком мускатним горіхом, корицею, сіллю і перцем.
- Готовий знімаємо з вогню. Після легкого охолодження з’єднуємо з оселедцем. Все це заливаємо в банку і охолоджуємо.
- Зберігаємо в холодильнику.
- Перед подачею оселедець прикрашаємо зеленню.
Смачного!
Джерело:
nyam-nyam-5.com
Позначки