Оселедець в томатному соусі з чорносливом

Для любителів риби радимо приготувати  рибку  за цим рецептом. Страва виходить ніжною та ароматною.

Інгредієнти:

  • 3 цибулини,
  • 3 склянки томатного пюре,
  • Близько 15 чорносливин,
  • Чайна ложка майорану,
  • 1 плоска чайна ложка каррі,
  • Близько 6 зерен запашного перцю,
  • 6 цілих гвоздик,
  • Сіль, перець за смаком,
  • Щіпка мускатного горіха,
  • Щіпка кориці,
  • Олія,
  • Близько 450 грам філе маринованого оселедця,
  • Петрушка для  прикраси

 Приготування :

  1. Оселедець заливаємо водою і замочуємо близько 2-3 годин.
  2. Після закінчення цього часу зливаємо з води і нарізаємо під скосом на більш дрібні шматочки.
  3. Цибулю почистити, розрізати навпіл і нарізати тонкими скибочками.
  4. Приготовлену. цибулю обсмажуємо  до тих пір, поки вона не стане склоподібною, прозорою,  додаємо майоран і каррі.
  5.  Потім поливаємо все це томатним пюре (у мене домашнє) і додаємо запашний перець і гвоздику.
  6. Тушкувати  до тих пір, поки рідина не випарується.
  7. В кінці додаємо до розрізані навпіл сливи.
  8. Отриманий соус приправити за смаком мускатним горіхом, корицею, сіллю і перцем.
  9. Готовий знімаємо з вогню. Після легкого  охолодження з’єднуємо з оселедцем. Все це заливаємо  в банку і охолоджуємо.
  10. Зберігаємо в холодильнику.
  11. Перед подачею оселедець прикрашаємо зеленню.

Смачного!

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: