М’ясні рулетики з грибами: гаряча страва до свята

М’ясні рулети – завжди вигідна страва до свята. І приготувати їх можна досить просто, а головне – швидко. Начинка буває різною, ми ж пропонуємо вам приготувати їх з грибочками. Повірте, це дуже смачно.

Інгредієнти:

  • 700 г філе індички
  • 200 грам бекону
  • 200 грам печериць
  • 1 цибулина
  • 150 грам сиру
  • сіль, перець, спеції за смаком

Приготування:

  1. Гриби нарізаємо дрібними шматочками, подрібнюємо очищену цибулю.
  2. У сковороду кладемо гриби і смажимо до випаровування вологи. Потім додаємо соняшникову олію, сіль, перець і цибулю. Все перемішуємо і смажимо до готовності.
  3. Філе індички нарізаємо пластинками, накриваємо плівкою і відбиваємо молотком. Потім солимо і перчимо до смаку. Намазуємо м’ясо вершковим сиром, з одного краю кладемо грибну начинку і звертаємо в рулет. А потім замотуємо кожен рулетик беконом.
  4. Отримані заготовки перекладаємо в форму, змащену олією. Відправляємо в духовку, розігріту до 180 градусів. Запікаємо протягом 45-50 хвилин, а потім дістаємо, перекладаємо на тарілку і подаємо до столу.

Смачного!

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: