М’ясні рулетики з грибами: гаряча страва до свята
від Denzhyttya
9 Січня, 2021
М’ясні рулети – завжди вигідна страва до свята. І приготувати їх можна досить просто, а головне – швидко. Начинка буває різною, ми ж пропонуємо вам приготувати їх з грибочками. Повірте, це дуже смачно.
Інгредієнти:
- 700 г філе індички
- 200 грам бекону
- 200 грам печериць
- 1 цибулина
- 150 грам сиру
- сіль, перець, спеції за смаком
Приготування:
- Гриби нарізаємо дрібними шматочками, подрібнюємо очищену цибулю.
- У сковороду кладемо гриби і смажимо до випаровування вологи. Потім додаємо соняшникову олію, сіль, перець і цибулю. Все перемішуємо і смажимо до готовності.
- Філе індички нарізаємо пластинками, накриваємо плівкою і відбиваємо молотком. Потім солимо і перчимо до смаку. Намазуємо м’ясо вершковим сиром, з одного краю кладемо грибну начинку і звертаємо в рулет. А потім замотуємо кожен рулетик беконом.
- Отримані заготовки перекладаємо в форму, змащену олією. Відправляємо в духовку, розігріту до 180 градусів. Запікаємо протягом 45-50 хвилин, а потім дістаємо, перекладаємо на тарілку і подаємо до столу.
Смачного!
Джерело:
mandarynka.com.ua