Сирна закуска “мандаринки” – смачно і красиво

  • Вишукано виглядають на святковому столі!

Інгредієнти:

  • яйця варені – 2 штуки
  • твердий сир – 150 грам
  • плавлений сир – 100 грам
  • часник – 4-5 зубчиків
  • сіль майонез
  • морква середня – 2 штуки

Приготування:

  1. Натираємо сир і яйця на тертці, додаємо часник пропущений через прес .
  2. Відварену моркву, очищаємо і натираємо на дрібній тертці.
  3. Змішати всі інгредієнти, крім моркви, заправляємо майонезом.
  4. Вологими руками формуємо мандаринки.
  5. Робимо в середині невелике заглиблення як у справжніх, викладаємо на тарілку  і прибираємо в морозильник на 15 хвилин, щоб вони схопилися.
  6. Потім можна змастити руку в соняшниковій олії або намочити водою. З тертої вареної моркви робимо млинчик і обтягуємо нашу заготовку. Зверху можна встромити 2 лаврових листочки.

Смачного!

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: