Для чого у фарш додавати варене яйце? Ліниві зрази, від яких всі в захваті

  • Смачно і мороки з приготуванням немає.

Найчастіше ми готуємо зрази з картоплі, фаршируючи її м’ясом, яйцем, потрохами або рубаною зеленню. Водночас зрази з фаршу зустрічаються рідко. А зрази, які можна приготувати легко і просто, і того рідше. Щоб виправити цю прикру несправедливість, ми пропонуємо вам приготувати ледачі курячі зрази.

В результаті можете навіть не сумніватися. Курячі котлетки виходять смачними і ніжними. Так, немає начинки, але і мороки менше. Тому  ці зрази і називаються ледачими!

Інгредієнти:

  • 400 г курячого фаршу
  • 2 варених яйця
  • 1 плавлений сирок
  • 50 г вершків з жирністю 20-33%
  • 0,5 ч. л. солі
  • щіпка перцю і каррі
  • 3-4 ст. л. борошна
  • 5-6 ст. л. олії для смаження

Приготування:

  1. Змішайте курячий фарш з вершками, каррі, перцем і сіллю.
  2. Натріть в фарш плавлений сирок і яйця.
  3. Перемішайте масу до однорідності.
  4. Змочіть руки у воді, щоб до них не лип фарш.
  5. Сформуйте з нього довгасті котлетки
  6. Обваляйте їх у борошні і викладіть на харчову плівку.
  7. Обсмажуйте зрази в олії 5-6 хвилин з одного боку. Потім переверніть, накрийте  сковороду кришкою і обсмажуйте  ще 5 хвилин.
  8. Зрази з фаршу готові. Дайте їм охолонути і подавайте до столу.

Смачного!

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: