Рулетики з пекінської капусти з начинкою

Чесно кажучи, раніше я додавала пекінську капусту тільки в  салати, а потім моя подруга пригостила мене рулетиками з пекінки. Я навіть не повірила , що вони з пекінської капусти . Сьогодні ми з вами приготуємо цю чудову страву.

рулетики з пекінської капусти

Інгредієнти:

  • капуста пекінська 1 шт.
  • молоко 3 ст. л.
  • яйце 2 шт.
  • сіль дрібка.
  • соняшникова олія 1 ст. л.
  • кріп 1 пучечок.
  • сир фета 100 г
  • часник 1 зуб.
  • помідор 2 шт.

Приготування:

  1. Вимийте капусту, відріжте тверду половину і розберіть на листя. Відбийте товсту частину в центрі кожного листка, змочивши її  молоком.листи пекінської капусти
  2. Збийте яйця, введіть борошно і сіль. Розмішуйте, поки кляр не стане густим, як сметана.приготування клярі
  3. Занурте відбиті капустяні листки в кляр і обсмажте з двох сторін в розігрітій олії. Промокніть листя паперовим рушником.
    обсмажування листів
  4. Розімніть фету і додайте подрібнені зелень і часник, перемішайте.приготування начинки
  5. Викладіть на кожен капустяний лист по 1 ст. л. начинки і 2 часточки помідора, згорніть рулетики.
    начинка на аркуші капусти

Ви можете замінити фету бринзою. Рецепт дуже нагадує знамениті грузинські рулетики з баклажанів з сирно-горіховою начинкою. Але з пекінкою, безумовно, мороки менше, ніж з синенькими. Рулетики з пекінської капусти з сиром відмінно підійдуть і для святкового столу.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: