Рулетики з пекінської капусти з начинкою
від Denzhyttya
20 Січня, 2021
Чесно кажучи, раніше я додавала пекінську капусту тільки в салати, а потім моя подруга пригостила мене рулетиками з пекінки. Я навіть не повірила , що вони з пекінської капусти . Сьогодні ми з вами приготуємо цю чудову страву.
Інгредієнти:
- капуста пекінська 1 шт.
- молоко 3 ст. л.
- яйце 2 шт.
- сіль дрібка.
- соняшникова олія 1 ст. л.
- кріп 1 пучечок.
- сир фета 100 г
- часник 1 зуб.
- помідор 2 шт.
Приготування:
- Вимийте капусту, відріжте тверду половину і розберіть на листя. Відбийте товсту частину в центрі кожного листка, змочивши її молоком.
- Збийте яйця, введіть борошно і сіль. Розмішуйте, поки кляр не стане густим, як сметана.
- Занурте відбиті капустяні листки в кляр і обсмажте з двох сторін в розігрітій олії. Промокніть листя паперовим рушником.
- Розімніть фету і додайте подрібнені зелень і часник, перемішайте.
- Викладіть на кожен капустяний лист по 1 ст. л. начинки і 2 часточки помідора, згорніть рулетики.
Ви можете замінити фету бринзою. Рецепт дуже нагадує знамениті грузинські рулетики з баклажанів з сирно-горіховою начинкою. Але з пекінкою, безумовно, мороки менше, ніж з синенькими. Рулетики з пекінської капусти з сиром відмінно підійдуть і для святкового столу.
Через:
sovkusom.ru
Джерело:
Переклад Denzhyttya
Позначки