Неймовірно смачна куряча грудка, яка завжди виходить соковитою

  • В результаті ви отримаєте таке ніжне філе, що просто не передати словами.

Сьогодні ми розповімо вам, як приготувати смачну закуску до святкового столу. Для неї ми пропонуємо використовувати куряче філе і якщо ви вважаєте, що закуска вийде сухою, то помиляєтеся.

Інгредієнти:

  • 1 куряча грудка
  • 1 яйце
  • 1 цибулина
  • сметана (або майонез) -2 ст.л.
  • гірчиця (готова) -1 ч.л.
  • часник — 2 зубчики
  • сіль, перець за смаком
  • крохмаль кукурудзяний -1 ст.л.
  • рослинна олія — для обсмажування

Приготування:

  1. Куряче філе нарізаємо на невеликі тонкі стейки, накриваємо харчовою плівкою і злегка відбиваємо.
  2. Перекладаємо м’ясо в миску, додаємо сіль та перець, сметану і майонез, гірчицю.
  3. Додаємо збите куряче яйце. Все перемішуємо вінчиком.
  4. Цибулю нарізаємо на крупні шматочки, натираємо на тертці часник і додаємо до м’яса. Все добре перемішуємо і залишаємо в такому вигляді на 30 хвилин.
  5. В отриману суміш додаємо крохмаль і перемішуємо.
  6. У сковороду наливаємо рослинну олію і кладемо куряче філе. Обсмажуємо з двох сторін до рум’яної скоринки.
  7. Готове м’ясо перекладаємо на паперовий рушник, щоб позбутися від зайвого жиру. А потім перекладаємо на тарілку і подаємо до столу.

Приємного смаку !

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: