Капусту не тушу і не смажу: готую по-ледачому в пакеті і отримую смачну і нежирну страву
від Denzhyttya
27 Січня, 2021
Тушковані овочі з квасолею – це дуже ситна і смачна страва, яка буде ще і корисною, адже для її приготування, немає необхідності використовувати велику кількість соняшникової олії.
Інгредієнти:
- капуста, 800 г
- морква, цибуля і солодкий перець, по 1 шт
- квасоля, 240 г
- паприка, сіль, перець, зелень
Приготування:
- Капусту тонко шаткуємо, цибулю ріжемо тонкими півкільцями, моркву тремо на тертці. Солодкий перець ріжемо соломкою.
- Квасолю слід заздалегідь відварити в підсоленій воді або скористатися консервованою.
- Змішуємо всі овочі, солимо і перчимо до смаку, додаємо улюблені спеції, зелень, квасолю і скроплюємо невеликою кількістю олії.
- Беремо рукав для запікання і викладаємо всю масу.
- Запікаємо овочі при 180 градусах близько 30 – 40 хвилин.
Я ще іноді додаю часник, обсмажені гриби і виходить дуже смачне рагу. Також можна додати пару картоплин і на виході буде не закуска, а повноцінна і дуже ситна страва-гарнір.
Джерело:
mandarynka.com.ua