Салат з авокадо, грейпфрутом і кедровими горішками

Дуже легкий за складом і швидкий у приготуванні салат із авокадо з цитрусовими і кедровими горішками .

Інгредієнти:

  • 1 авокадо
  • 1 грейпфрут
  • 0,5 лимона
  • 0,5 червоної солодкої цибулини
  • зелень (рукола, шпинат, петрушка)
  • 1 ст. ложка кедрових горішків
  • 1 ст. ложка оливкової олії
  • 0,5 ч. ложки меду
  • чорний мелений перець за смаком
  • сіль за смаком

Приготування:

  1. З лимона вичавіть сік, додайте мед, перець, сіль і ретельно перемішайте до повного розчинення.
  2. Цибулю поріжте тонкими чверть кільцями і замаринуйте у заправці на 10 хвилин.
  3. Очистіть грейпфрут від шкірки і плівок, бо саме вони можуть надати цьому плоду характерної гіркоти. Поріжте невеликими шматочками.
  4. Кедрові горішки трохи обсмажте на сковороді.
  5. Зелень помийте і обсушіть. Подрібніть петрушку. Руколу і шпинат крупно порвіть руками.
  6. Авокадо очистіть від кісточки і шкірки, поріжте  невеликими скибочками і збризніть  лимонним соком.
  7. З’єднайте  усі інгредієнти, посипте  кедровими горішками, заправте салат оливковою олією і подавайте до столу.

Смачного!

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: