Салат «Швейцарський»

Дуже ситий м’ясний салат з ароматною свіжою зеленню, грушею, огірочками. Оригінальності страві додаємо заправка з незвичайним солодко-гострим смаком.

Інгредієнти:

  • копчене м’ясо, 250 г;
  • ковбаса варена, 200 г;
  • ковбаса копчена, 150 г;
  • груша, свіжий огірок по 1 шт;
  • огірки мариновані, 150 г;
  • кріп, пучок;
  • сметана, 3 ст.л;
  • гірчиця, 1 ч.л;
  • сіль перець;
  • мед, 0.5 ч.л.

Приготування:

  1. Копчене м’ясо беріть будь-яке за своїм смаком, хоч куряче, хоч свинину.
  2. М’ясо і ковбасу ріжемо соломкою.
  3. Огірки мариновані і свіжий також ріжемо соломкою.
  4. Грушу ріжемо шматочками. Змішуємо всі продукти.
  5. Для соусу з’єднуємо сметану, мед і гірчицю, заправляємо салат і перемішуємо.
  6. Пробуємо салат і, якщо необхідно, солимо і перчимо.
  7. Салат настоювати не потрібно, але можна трохи охолодити, тоді він стане смачнішим.
  8. Подаю такий салат на святковий стіл і не тільки, моя сім’я любить його і просить на кожен день.
  9. Ковбасу також можна взяти будь-яку на свій смак, якщо немає вареної, можна просто відварити м’ясо зі спеціями.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: