Рецепт цього простого та нереально смачного печінкового паштету просять всі
від Denzhyttya
2 Квітня, 2021
- Він не залишить вас байдужими.
Дуже простий і нереально смачний паштет з курячої печінки в духовці не залишить вас байдужими. Ніжний, ароматний — просто тане в роті. Всі, хто пробував — просять рецепт.
А найголовніше — готується елементарно!
Інгредієнти:
- печінка куряча (очищена від жилок і плівок) — 200 грамів;
- масло вершкове — 100 грамів (50 грамів паштет і 50 грамів на заливку);
- молоко — 50 грамів;
- коньяк — 2 ч.л.;
- чорнослив — 4-5 шт. (можна не використовувати або замінити на 50 грамів яблука, буде теж дуже смачно);
- сіль — на свій смак.
Приготування:
- Додати в миску курячу печінку, молоко, коньяк, чорнослив, сіль і розтоплене вершкове масло.
- Перебити все занурювальним блендером до однорідної консистенції.
- Вилити отриману суміш у форму. Поставити цю форму в ємність з окропом і відправити в розігріту до 160 градусів духовку на 45 хвилин.
- Охолодити до кімнатної температури та залити зверху розтопленим вершковим маслом.
- Відправити в холодильник до повного охолодження.
Подробиці приготування дивіться в короткому відео.
Смачного!
Джерело:
ukr.media