Баклажани по-грузинськи. Дуже смачна овочева закуска
від Denzhyttya
1 Липня, 2021
Баклажани по-грузинськи – шалено смачна страва. Цією стравою можна сміливо пригощати найдорожчих гостей.
Інгредієнти:
- баклажани
- морква
- петрушка
- стручковий червоний гіркий перець
- часник
- сіль
- цукор
- оцет
- олія соняшникова
Приготування:
- Вимийте баклажани, краї обріжте і відваріть, поки вони не стануть м’якими. Потім покладіть під вантаж і залиште на ніч.
- Натріть моркву на великій тертці, додайте нарізані петрушку і часник.
- У соняшникову олію додайте оцет 1:1, потім цукор і сіль.
- Розріжте баклажани на дві частини вздовж, одну з них змастіть морквяно-часниковою сумішшю і накрийте зверху другою частиною.
- Перекладіть баклажани в каструлю і пересипте нарізаним гірким перцем. Потім залийте олійно-оцтовою сумішшю.
- Баклажани будуть готові через добу. Зберігайте в прохолодному місці.
Смачного!
Джерело:
mandarynka.com.ua