Готую все літо: з такими кабачками, і м’яса не треба

Кабачки, запечені з твердим сиром, виходять ніжними і смачними, в них залишається маса корисних речовин і вітамінів. Часник, спеції і зелень беріть на свій смак.

Інгредієнти:

  • кабачки і яйця по 2 шт
  • сіль, перець, спеції, зелень
  • крохмаль, 2 ст.л
  • сир твердий або беріть сулугуні, 150 г
  • олія соняшникова, 1 ст.л

Для приготування соусу необхідно взяти:

  • сметана, 150 г;
  • часник, 3 зубчики;
  • сіль, перець, спеції;
  • кріп, пучок.

Приготування:

  1. Кабачки ріжемо кружечками так, щоб 2 колечка внизу були з’єднані.
  2. Сир тремо на середній тертці. Яйця перебиваємо з сіллю і перцем віночком.
  3. Крохмаль беріть будь-який за смаком – кукурудзяний або картопляний, навіть борошно прекрасно підходить.
  4. Сир укладаємо всередину двох кабачків.Готую все літо: з такими кабачками, і м'яса не треба
  5. Порада: сир поріжте скибочками, тоді швидко можна фарширувати кабачки.
  6. Кабачки обвалюємо в крохмалі, потім опускаємо в яйце і обсмажуємо до рум’яності на сковорідці.Готую все літо: з такими кабачками, і м'яса не треба
  7. Для соусу кріп дрібно ріжемо, часник натираємо на тертці або пропускаємо через прес, змішуємо зі сметаною, солимо і перчимо, можна за смаком ще додати інші спеції.
  8. Подаю такі смачні кабачки з цим соусом просто на вечерю, на святковий стіл і роблю навіть для пікніка.Готую все літо: з такими кабачками, і м'яса не треба

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: