Готую все літо: з такими кабачками, і м’яса не треба
від Denzhyttya
15 Липня, 2021
Кабачки, запечені з твердим сиром, виходять ніжними і смачними, в них залишається маса корисних речовин і вітамінів. Часник, спеції і зелень беріть на свій смак.
Інгредієнти:
- кабачки і яйця по 2 шт
- сіль, перець, спеції, зелень
- крохмаль, 2 ст.л
- сир твердий або беріть сулугуні, 150 г
- олія соняшникова, 1 ст.л
Для приготування соусу необхідно взяти:
- сметана, 150 г;
- часник, 3 зубчики;
- сіль, перець, спеції;
- кріп, пучок.
Приготування:
- Кабачки ріжемо кружечками так, щоб 2 колечка внизу були з’єднані.
- Сир тремо на середній тертці. Яйця перебиваємо з сіллю і перцем віночком.
- Крохмаль беріть будь-який за смаком – кукурудзяний або картопляний, навіть борошно прекрасно підходить.
- Сир укладаємо всередину двох кабачків.
- Порада: сир поріжте скибочками, тоді швидко можна фарширувати кабачки.
- Кабачки обвалюємо в крохмалі, потім опускаємо в яйце і обсмажуємо до рум’яності на сковорідці.
- Для соусу кріп дрібно ріжемо, часник натираємо на тертці або пропускаємо через прес, змішуємо зі сметаною, солимо і перчимо, можна за смаком ще додати інші спеції.
- Подаю такі смачні кабачки з цим соусом просто на вечерю, на святковий стіл і роблю навіть для пікніка.
Джерело:
mandarynka.com.ua