Минтай в гірчично-сметанному соусі. Ароматна рибка в духовій шафі

Минтай в гірчично-сметанному соусі виходить ніжним і ароматним, просто пальчики оближеш.

Інгредієнти:

  • Риба минтай – 800-900 грам
  • Вода – 50 мілілітрів
  • Майонез – 40 мілілітрів
  • Сметана – 110 грам
  • Діжонська гірчиця – 1 чайна ложка
  • Рибні приправи – 1 чайна ложка
  • Цибуля – 1 штука
  • Морква – 1 штука
  • Сіль за смаком

Приготування:

  1. Порційними шматочками сформуйте чисту очищену рибу без плавників і хвоста.
  2. Посоліть, додайте спеції, вимішайте і чверть години маринуйте.
  3. Кубиками наріжте цибулю, грубо натріть моркву.
  4. На сковорідці з олією смажте овочі 5-6 хвилин, не забуваючи помішувати.
  5. Покладіть в змащену олією форму підготовлену рибу, шар риби повинен бути один.
  6. Обсмажені овочі одним шаром розкладіть поверх.
  7. Для соусу з’єднайте гірчицю, сметану, воду, майонез, сіль. Ретельно все вимішайте до однорідності. Можете трохи посипати чорним перцем.
  8. До риби присипте соус, духовку розігрійте до 180 градусів. Готуйте рибу майже півгодини.
  9. Подайте в гарячому вигляді з гарніром або як самомтійну страву.

Минтай в гірчично-сметанному соусі. Ароматна рибка в духовій шафі

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: