Смачна закуска з помідорів та листям м”яти
від Denzhyttya
12 Серпня, 2021
Незвичайність маринування помідорів в тому, що будемо додавати свіжі і ароматні листочки м’яти. Страва виходить з яскравими та пікантними нотками, дуже смачна, підходить до м’ясних закусок.
Інгредієнти:
- помідори, 1 кг
- м’ята, пучок
- часник, до 10 зубчиків
- олія соняшникова, 50 мл
- сіль перець
- мед, 1 ст.л
Приготування:
- Помідори промиваємо і ріжемо шматочками.
- Часник беріть за смаком, якщо любите гостре, тоді більше.
- Змішуємо олію з сіллю і перцем, медом, пропущеним через прес часником.
- М’яту ріжемо. Якщо немає свіжої, підходить суха.
- У ємність укладаємо шари: помідори, посипаємо м’ятою і поливаємо заправкою.
- Заповнюємо ємність, накриваємо і ставимо в холодильник на 2 години.
- Страва може зберігатися кілька днів в холодильнику.
- М’яту можна замінити свіжим базиліком, підходить і розмарин. Мед додавайте до смаку.
Джерело:
mandarynka.com.ua