Дуже смачна зелена аджика «Смарагдова»

Таку аджику я готую з зеленого перцю – виходить дуже гарний і оригінальний соус, який відмінно підходить до різних страв.

Інгредієнти:

  • перець болгарський зелений, 1.5 кг (чищений)
  • часник, 3 головки
  • гострий перець, 2 шт
  • цукор, 100 г
  • сіль, 2 ст.л
  • оцет винний, 50 мл або 9%

Приготування:

  1. Перець ріжемо шматочками і подрібнюємо за допомогою м’ясорубки або блендера.
  2. Гострий перець також ріжемо шматками, часник очищаємо. Подрібнюємо їх також за допомогою блендера.
  3. Змішуємо всі овочі, додаємо сіль і цукор, оцет, перемішуємо. Залишаємо на столі на 25 хвилин, періодично помішуючи.Дуже смачна зелена аджика «Смарагдова»
  4. Розкладаємо соус в чисті і сухі баночки. Закручуємо кришками і ставимо на зберігання в холодильник.
  5. Можна поставити баночки і в холодний погріб, в холоді соус буде довго зберігатися.Дуже смачна зелена аджика «Смарагдова»

Така аджика виходить з багатим вмістом вітамінів – ми масу не варимо і всі корисні речовини залишаються.

Підходить соус до м’ясних і рибних страв, він дуже ароматний і смачний.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: