Ніжні і соковиті печінкові котлети. Подаю з пюре або макаронами!

З печінки можна приготувати безліч смачних страв, і смачні котлети в тому числі. Закуска виходить соковитою і м’якою, прекрасно поєднується з картопляним пюре і макаронами.

Інгредієнти:

  • печінка куряча, 500 г
  • цибуля, 1 шт
  • часник, 2 зубчики
  • сіль, перець і спеції
  • яйце, 1 шт
  • манна крупа, 5 ст.л

Приготування:

  1. Печінку промиваємо і видаляємо все зайве.
  2. Перекручуємо печінку за допомогою м’ясорубки.
  3. Додаємо в масу сіль і перець, спеції, яйця і манну крупу. Залишаємо на 40 хвилин, періодично перемішуючи.
  4. Цибулю і часник також подрібнюємо і вмішуємо в масу.
  5. Обсмажуємо котлети на олії, з двох сторін.
  6. Подаю з соусами, різними гарнірами.
  7. У тісто можна ще додати обсмажені гриби, фарш, тоді котлети виходять з іншими смаками, дуже апетитними і ситними.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: