Торт «Молочна дівчина», дуже ніжний і смачний.

Один з найніжніших і найсмачніших тортів

Інгредієнти:

тісто:

  • згущене молоко, 500 г
  • борошно, 200 г
  • масло вершкове, 80 г
  • яйця, 3 шт
  • розпушувач, 2 ч.л
  • сіль щіпка

крем:

  • вершки жирні, 500 мл
  • сир, 100 г
  • згущене молоко, 200 м

Приготування:

  1. Розтоплюємо вершкове масло і з’єднуємо його з яйцями і згущеним молоком, збиваємо до однорідності.
  2. Борошно з’єднуємо з розпушувачем і просіваємо.
  3. Всипаємо борошно в масу і збиваємо до однорідності.
  4. Накриваємо тісто і залишаємо на 30 хвилин на столі.
  5. Викладаємо тісто ложкою на пергамент, розподіляємо у вигляді кола або прямокутника (якої форми торт ви будете робити).
  6. На пергаменті переносимо на деко і випікаємо при 180 градусах протягом 5 – 6 хвилин всі коржі.
  7. Один корж залишаємо для посипання – подрібнюємо блендером.
  8. Для крему з’єднуємо всі інгредієнти і добре збиваємо масу до пишності.
  9. Формуємо торт, змащуючи всі коржі кремом і прикрашаємо крихтою, можна тертим шоколадом на ваш смак.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: