Закусочні рулетики берек з різними начинками
від Denzhyttya
18 Серпня, 2021
Ми вперше спробували берек під час торішнього відпочинку в Туреччині. Прості, але дуже смачні закусочні рулетики з начинкою відразу ж стали улюбленим частуванням для всієї родини. Повернувшись додому, я зрозуміла, що нам не вистачає цієї страви. Навчилася готувати своїми руками!
Традиційна турецька закуска відмінно вписується в колорит нашої кухні. Я подаю її як окрему страву і як доповнення до супів і салатів. Солодкі рулетики берек можна їсти на сніданок і десерт.
Інгредієнти:
- тісто філо 500 г
- Фарш із яловичини 300 г
- Цибуля 1 шт.
- сіль за смаком
- Чорний перець (мелений) за смаком
- Яєчний жовток 1 шт.
- Сир 100 г
- кріп 1 пуч.
- банан 2 шт.
- Молочний шоколад 40 г
- яблуко 1 шт.
- груша 1 шт.
- вершкове масло за смаком
- яйце 1 шт.
Приготування:
- Щоб приготувати м’ясну начинку для рулетиків берек, обсмажте м’ясний фарш з нарізаною цибулею. Посоліть і поперчіть інгредієнти за смаком. Коли начинка охолоне, вмішати в неї яєчний жовток.
- Для приготування несолодкої сирної начинки змішайте сир з рубаним кропом і сіллю за смаком. За бажанням додайте копчений кабардинский сир.
- Солодкі начинки приготувати простіше простого. Наріжте банан шматочками, в кожен з яких вставте по скибочці шоколадки. Яблуко і грушу наріжте часточками.
- Наріжте тісто трикутниками і складіть по 2 листи тіста. Так воно не порветься і збережеться ідеальний баланс з наповнювачем.
- Покладіть начинку і спершу загорніть краї тіста, а потім скрутіть рулетики.
- Змастіть деко вершковим маслом і викладіть рулетики з начинкою. Змастіть їх яйцем, білком або сумішшю яйця і молока. Випікайте 20 хвилин при температурі 180 ° С.
Ви можете приготувати начинку для рулетиків берек з інших інгредієнтів. Наприклад, рулетики з картоплею виходять просто чудово! Експериментуйте з наповнювачами та діліться улюбленими поєднаннями!
Через:
sovkusom.ru
Джерело:
Переклад Denzhyttya
Позначки