Простий перевірений рецепт незрівнянного салату на зиму!

Цей рецепт овочевого салату готується без оцту і стерилізації. Це відмінне доповнення до других страв або смачна закусочка до святкового застілля

Інгредієнти:

  • баклажани, 2 кг
  • перець болгарський, 1 кг
  • помідори і цибулю, моркву по 700 г
  • яблука, 400 г
  • часник, 10 зубчиків
  • зелень пучки
  • перець
  • олія рослинна, 250 мл
  • сіль, 2 ст.л

Приготування:

  1. Овочі добре промиваємо.
  2. Перець ріжемо шматочками, цибулю – кубиками, моркву тремо на крупній тертці, помідори дрібно ріжемо.
  3. Баклажани ріжемо кубиком.
  4. Змішуємо всі овочі і додаємо кубики яблук.
  5. Якщо у вас гіркий сорт баклажан, ріжемо їх, солимо і залишаємо на 15 хвилин, потім промиваємо чистою водою.
  6. Тушкуємо овочі на невеликому вогні, солимо, вливаємо олію.
  7. Всипаємо подрібнену зелень, перемішуємо.
  8. Тушкуємо овочі близько 50 хвилин, періодично перемішуючи.
  9. Тепер додаємо пропущений через прес часник і чорний перець, тушкуємо ще 5 хвилин.
  10. Банки обов’язково стерилізуємо будь-яким, зручним для вас способом.
  11. Розкладаємо салат по банках, закручуємо кришками, накриваємо рушником і залишаємо до охолодження.
  12. Зберігаємо в прохолодному темному місці.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: