Медові помідори на зиму

Уже кілька років поспіль  на зиму заготовляю медові помідори, які любить вся сім’я.

Для заготовки помідорів можна використовувати будь-який сорт, але найсвятковіше виглядають невеликі черрі. В першу чергу їмо ми все-таки очима! Тому можете укласти півбанки помідорів одного кольору, а потім заповнити ємність іншим кольором. Безумовно, виходить дуже красиво!

медові помідори

Інгредієнти:

  • Помідори чері 4 кг
  • Цибуля 5 штук.
  • базилік за смаком
  • насіння гірчиці 4 ст. л.
  • сіль 4 ст. л.
  • цукор 12 ст. л.
  • мед 4 ст. л.
  • Лимонна кислота 4 ч. л.

Приготування

  1. Спершу гарненько промийте помідори. Потім перекладіть помідори в банки.промиті помідори черрі
  2. Крупно наріжте цибулю і додайте її в кожну банку разом з листочками базиліка.помідори з цибулею і базиліком
  3. Залийте помідори окропом, накрийте банки кришками і залиште на 20 хвилин.додавання окропу
  4. Доведіть до кипіння 4 л води, додайте сіль, цукор, мед, лимонну кислоту і знову доведіть воду до кипіння.приготування медового розсолу
  5. Злийте воду з банок, в кожну ємність додайте по 1 ч. л. гірчиці. Розлийте розсіл, щільно закрийте кришки і приберіть банки під ковдру, щоб вони повільно охолоджувались.помідори з розсолом
Медові помідори на зиму виходять з приємним кисло-солодким смаком. Ця заготовка відмінно доповнює будь-яку страву. Більш того, різнокольорові помідори ще й виглядають ошатно і святково. Пару баночок закручую спеціально для презенту рідним і близьким!

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: