Смачне пісочне печиво з корицею

Від звичайних пісочних коржиків печиво відрізняється ароматною  посипкою з кориці. Щоб випічка вийшла максимально смачною, використовуйте вершкове масло високої жирності і свіжу домашню сметану. У мене була паличка справжньої кориці. Я її змолола і змішала з цукром. З пакетованою пряністю не порівняти. Аромат дійшов навіть до сусідів.

Інгредієнти

  • Вершкове масло 50 г
  • цукор 65 г
  • сметана 60 г
  • ванільний екстракт 2 мл
  • яйце 1 шт.
  • розпушувач 1 ч. л.
  • Пшеничне борошно 200 г
  • кориця 1 ст. л.
  • сіль  дрібка.

Приготування

  1. Змішайте розм’якшене вершкове масло і 40 г цукру і розітріть до отримання білої маси. Додайте сметану і добре перемішайте.вершкова маса
  2. Вбийте в вершкову масу яйце, всипте сіль і розпушувач, додайте 2-3 краплі екстракту і збийте виделкою.збите масло
  3. Просійте в миску борошно і замісіть м’яке тісто. Кількість борошна може трохи змінитися. Все залежить від її якості та свіжості. Тому вводите борошно поступово. Скачайте тісто в кулю, покладіть в пакет і приберіть в холодильник на 30 хвилин.Пісочне тісто
  4. Посипте робочу поверхню борошном, викладіть тісто і розкачайте його в пласт товщиною 3-4 мм. Потім посипте сумішшю кориці і цукру.цукор з корицею
  5. Розріжте тісто на ромби зі стороною 4 см і перекладіть на деко, застелене пергаментним папером. Випікайте при температурі 190 градусів протягом 25 хвилин.домашнє пісочне печиво

Смачного!

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: