Суп з фаршем, капустою і рисом

 Суп з рисом та капустою – це така собі ще більш лінива версія запіканки «Лінивий голубець».

Інгредієнти

  • Цибуля 1 шт.
  • морква 1 шт.
  • часник 2 зуб.
  • соняшникова олія 1 ст. л.
  • томатна паста 2 ст. л.
  • свинячий фарш 500 г
  • рис 120 г
  • капуста білокачанна 400 г
  • томатний сік 500 мл
  • курячий бульйон 1 л
  • сіль за смаком
  • цукор за смаком

приготування

  1. Наріжте кубиками цибулю, подрібніть часник, натріть моркву на великій тертці, а капусту нашаткуйте або наріжте довільно, але не крупно.терта морква і цибуля
  2. У товстостінній каструлі розігрійте олію, всипте цибулю і моркву і смажте на вогні трохи вище середнього 3-4 хвилини, періодично помішуючи.цибульний-морквяна засмажкою
  3. Додайте томатну пасту і часник, продовжуйте готувати 1 хвилину. Потім покладіть фарш і смажте, помішуючи, ще 2-3 хвилини. Фарш повинен змінити колір.фарш з овочами
  4. Додайте промитий рис, капусту і томатний сік. Залийте все бульйоном, посоліть, доведіть до кипіння на максимальному вогні. Після цього встановіть мінімальний нагрів, накрийте кришкою і тушкуйте до готовності.рисовий суп
  5. Для балансу смаку в готовий суп можна додати трохи цукру. Подавайте гарячим, зі сметаною і рубаною зеленню.Голубцова суп

За смаком рисовий суп з капустою і справді нагадує голубці. Тільки готується в рази швидше і простіше. Таку страву  можна зробити більш дієтичною, якщо замінити свинячий фарш курячим. Вийде ситно і низкокалорийно.  Готуйте на здоров’я!

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: