Рецепт шоколадної пасти а-ля Nutella
від Denzhyttya
21 Серпня, 2021
Домашня Nutella набагато корисніше магазинної. Мало того, що її зовсім не складно приготувати, так ще і немає сумнівів у натуральності продукту. Тому таку шоколадну пасту можна без всяких сумнівів і самому їсти ложкою, і давати дітям до школи.
Домашня Nutella
Інгредієнти:
- 0,5 склянки цукру
- 5-6 ст. л. какао
- ванілін або ванільний цукор
- 3 ст. л. сухого молока
- 150 мл молока
- 100 г горіхів будь-яких
Приготування:
- Для початку потрібно помістити в чашу блендера цукор і молоко. А під час збивання додаємо по невеликій кількості олію без запаху. Від кількості рослинного масла залежить густота пасти. Чим більшедодамо олії, тим густіше вийде.
- Маса повинна застигнути до консистенції сметани. До неї додаємо какао, сухе молоко і просмажені горішки. До речі, також за бажанням можна ще влити ром або коньяк.
- Збиваємо шоколадну пасту в блендері до однорідності 1-2 хвилини. Після цього перекладаємо в баночку і щільно закриваємо кришкою.
Радимо з’їсти шоколадну пасту за тиждень. Довше в холодильнику її краще не зберігати. Хоча зазвичай її не вистачає навіть на 2 дні, такою смачною виходить. Тож бажаємо всім нашим ласунам смачного!
Через:
vazhnoznat.com
Джерело:
Переклад Denzhyttya