Креветки в часниково-вершковому соусі

Креветки – морепродукт, який люблять всі без винятку. Та й щоб покуштувати їх, зовсім не потрібно чекати курортного сезону.

Ми з радістю поділимося з вами рецептом дивовижного часниково-вершкового соусу, в якому однозначно варто “викупати” магазинні креветки перед подачею. У такому вигляді їх можна додавати в пасту, салати, та їсти просто так. Спробуйте, байдужими залишитися не вийде.

креветки в соусі

Інгредієнти:

  • креветки 400 г
  • вершки 200 мл
  • часник 4 зуб.
  • чорний перець (мелений) за смаком
  • зелень за смаком
  • сіль за смаком
  • мускатний горіх за смаком

Приготування:

  1. Розігрійте на сковороді вершкове масло і Відведіть туди подрібнений часник. Обсмажуйте близько хвилини.
  2. Розморожені креветки всипте на сковороду і швидко обсмажте їх на сильному вогні.креветки на сковороді
  3. Подрібніть зелень і відправте її на сковороду до решти інгредієнтів. Посоліть і поперчіть за смаком, додайте вершки і мускатний горіх. Перемішайте.додавання вершків
  4. Тушкуйте страву на повільному вогні, поки вершки не почнуть густішати.

Аромати, що доносяться з кухні, самі зберуть за столом всіх домашніх. Обов’язково спробуйте такий вдалий рецепт.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: